Trädgårdsdesign

 

 

TRÄDGÅRDSDESIGN

 

Har du en egen trädgård? Då kan du skatta dig lycklig! Vare sig du tycker om att odla, påta och plantera eller bara koppla av i din trädgård är det ett potentiellt extrarum i ditt hem. Vi kan hjälpa dig hitta din plats i trädgården!

 

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Trädgården är presentationen av bostaden, redan vid uppfarten bildas en uppfattning, en förväntan. Med små grepp kan man förbättra detta första intryck. Vi putsar trädgårdsrummen och de delar i trädgården som utgör förlängningen av hemmet. Vid ett första konsultationsmöte går vi igenom uppfart, passage till huset, planteringar vid entrén etc.  Vi återkommer sedan med en offtert inom några dagar.

 

 

TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Vill du utforska ditt egna trädgårdsintresse och behöver lite handledning? Kanske har ni egna idéer men önskar en experts tankar innan ni sätter igång?

Under en timme tar vi en promenad i din trädgård där Anna ger designförslag. Här kommer vi även diskutera växtförslag, materialval och belysning.

En trädgårdskonsultation kostar 2200 kr. 

 

 

 

 

TRÄDGÅRDSDESIGN

För dig som önskar en omfattande förändring i din trädgård.

Efter att vi diskuterat era önskemål och behov på plats tar Anna fram designförslag med växtlistor. Denna tjänst riktar sig främst till dig som inte vill sälja utan bo kvar och se din trädgårds nya design frodas.

Vi återkommer med en offert inom några dagar.

EWI Styling

Lumaparksvägen 3

120 31 Stockholm

 

kontakt @ewistyling.se