Styling
vardagsrum

 

 

HOMESTYLING

 

Vi på EWI Styling jobbar med att inreda och styla bostäder och trädgårdar främst inför en kommande försäljning. Vi tar fram din bostads bästa sidor genom att utgå från befintligt möblemang och sedan addera accessoarer och växter. Inbjudande och inspirerande bilder som visar bostadens fördelar ökar förutsättningarna att höja värdet på din bostad.

 

KONSULTATIONSMÖTE

Vi går grundligt igenom din bostad och diskuterar förändringar vi ser kan lyfta bostaden inför försäljning. 

Väljer ni att gå vidare med våra förslag till en styling ingår konsultationsmötet i tjänsten.

Konsultationsmöte 1700 kr.

vardagsrum

STYLING LITEN

Detta alternativ är för dig som vill ha en hjälpande hand men kan tänka dig att göra mycket själv. Vi arbetar med befintliga möbler och kompletterar med mindre rekvisita såsom växter, textilier eller andra inredningsdetaljer.

Riktmärke ca 250kr/kvadratmeter

 

STYLING STOR

Vi tar ett större helhetsgrepp och detta laternativ kan vara för dig som vill sälja en helt tom lägenhet eller där vi behöver byta ut flera möbler. Samtidigt adderar vi inredningsdetaljer och arbetar med ljussättning och miljöer för att skapa en enhetlig och behaglig känsla.

I ett kök kan vi bland annat komplettera med växter, mattor, snittblommor, porslin och grönsaker/frukter. I ett sovrum tillför vi exempelvis sängkläder, tavlor, prydnadskuddar, mattor, växter och lampor.

Riktmärke ca 400kr/kvadratmeter

EWI Styling

Lumaparksvägen 3

120 31 Stockholm

 

kontakt @ewistyling.se